Μάθημα φιλίας και αλληλεγγύης από μαθητές της Χερσονήσου στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ηράκλειο
Μάθημα φιλίας και αλληλεγγύης από μαθητές της Χερσονήσου στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών έγραψαν σε μήνυμά τους: «Τα δάκρυα δεν έχουν χρώμα. Στις δυσκολίες είμαστε όλοι ίδιοι»

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμνάσια κ.α. του δήμου Χερσονήσου ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από τους καταστρεπτικούς σεισμούς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Χερσονήσου ευχαριστεί θερμά τους Συλλόγους Γονέων και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου που ανταποκρίθηκαν έμπρακτα στο κάλεσμα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους από τους καταστρεπτικούς σεισμούς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

«Δώσαμε ένα σπουδαίο μάθημα στα παιδιά μας για τη φιλία και την ισότητα των λαών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Δήμου Χερσονήσου και συνεχίζει: «Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν από τις πρώτες κιόλας μέρες τα νηπιαγωγεία και ο παιδικός σταθμός των Μαλίων, το Δημοτικό των Γουρνών, το Δημοτικό Κοκκίνη Χάνι, το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο Επισκοπής, κ.α.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η προσπάθεια των μικρών μαθητών του Νηπιαγωγείου Κοκκίνη Χάνι, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης χαρίζοντας παιχνίδια και γράφοντας ένα γράμμα προς τα σεισμόπληκτα παιδιά των δυο χωρών, καθώς και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών που έγραψαν: “Τα δάκρυα δεν έχουν χρώμα. Στις δυσκολίες είμαστε όλοι ίδιοι”.

Ευχαριστούμε ακόμα το Σωματείο Οικοδόμων Ηρακλείου και την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου που μας βοήθησαν στην αποστολή όλων των ειδών που συλλέχτηκαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News