«Εσκομπάρ» της Κρήτης: Έφτασε η ώρα των απολογιών για το ναρκωδέμα με την κόκα από τις Κάτω Χώρες

Κρήτη
«Εσκομπάρ» της Κρήτης: Έφτασε η ώρα των απολογιών για το ναρκωδέμα με την κόκα από τις Κάτω Χώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως έγραψε πριν λίγα 24ωρα το neakriti.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν, αύριο Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου

Έφτασε η ώρα των απολογιών για τον 49χρονο «Εσκομπάρ» της Κρήτης, τον 22χρονο γιο του και την 40χρονη συγκατηγορούμενή τους που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής κοκαΐνης από το εξωτερικό στην Ελλάδα και την Κρήτη, η οποία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Όπως έγραψε πριν λίγα 24ωρα το neakriti.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν, αύριο Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 40χρονη από την Αλβανία, η οποία συνελήφθη στην Αττική, αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια περίπου στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου.

Λίγες ώρες αργότερα, αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστικό Μέγαρο και ο 49χρονος «Εσκομπάρ» μαζί με το γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος πατέρα και γιου ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπό τη μορφή της εισαγωγής, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της κατοχής.

Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην εν λόγω πράξη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., πατέρας, γιος και η 40χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής ποσότητας κοκαΐνης 1,72 κιλών από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη μέσω… μεταφορικής εταιρείας και με ενδιάμεσο σταθμό την Αττική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News