Mε τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Κρήτη
Mε τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός όχι μόνο διατήρησε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις, αλλά επιχειρεί προεκλογικά να ρίξει στάχτη στα μάτια των συνταξιούχων που δεν πήραν αύξηση. Είναι η ώρα για καθαρές λύσεις!»

Συνάντηση με τα προεδρεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ηρακλείου, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης και Δωδεκανήσου πραγματοποίησε την Τρίτη 21/2/2023 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ στον νομό Ηρακλείου κ. Φραγκίσκος Παρασύρης.

Ειδικότερα, από τον κ. Φραγκίσκο Παρασύρη τονίστηκε ότι, «παρά τις δεσμεύσεις του το 2019 ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός όχι μόνο διατήρησε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις, αλλά επιχειρεί προεκλογικά να ρίξει στάχτη στα μάτια των συνταξιούχων, που δεν πήραν αύξηση. Είναι η ώρα για καθαρές λύσεις!

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προτείνει:

-Να καταργηθεί η προσωπική διαφορά από 1-1-2024 και ως τότε να δοθεί εφάπαξ ποσό, που θα καλύψει την απώλεια εισοδήματος με βάση τον πληθωρισμό του 2022.

-Να αλλάξει ο νόμος Κατρούγκαλου/Βρούτση σε ότι αφορά στους συντελεστές αναπλήρωσης, δηλαδή να ενισχυθεί η ανταποδοτική σύνταξη και να αντιμετωπιστούν οι αδικίες που δημιούργησαν.

-Να χορηγηθεί νέο ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

-Να προωθηθούν τα επαγγελματικά ταμεία.

-Να επανέλθει σε εθνικό έλεγχο το Υπερταμείο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος για τη νέα γενιά.

Αρκετά με τον εμπαιγμό της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News