Το τελευταίο «αντίο» σε δύο νεκρούς από τροχαία στην Κρήτη - Αγωνία για δύο τραυματίες (vid)

Κρήτη
Το τελευταίο «αντίο» σε δύο νεκρούς από τροχαία στην Κρήτη - Αγωνία για δύο τραυματίες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στερνό «αντίο» λένε συγγενείς και φίλοι σε δύο παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα σε Χανιά και Σητεία…

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη. Σε Ηράκλειο και Χανιά δυο νέοι άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση με τον ένα μάλιστα να παραμένει διασωληνομένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Την ίδια ώρα στερνό «αντίο» λένε συγγενείς και φίλοι σε δυο παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα σε Χανιά και Σητεία…

«Μάτωσε» πάλι η άσφαλτος

Ειδικότερα, διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου παραμένει ο 20χρονος νεαρός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου στην παλιά εθνική οδό προς Ανάληψη Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκη μία μηχανή κι ένα αγροτικό όχημα με τη σύγκρουση να είναι σφοδρότατη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι  γιατρός του πληρώματος διασωλήνωσε τον 20χρονο κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγνώστη Γογονή και Σοφοκλή Βενιζέλου με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής, φέρει τραύματα στα πόδια.

«Θρήνος» δίχως τέλος

Στο μεταξύ τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο φαντάρο καταδρομέας της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε, Τάσο Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Χανίων.   

Αύριο Τετάρτη, στο 3ο κοιμητήριο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του 33χρονου Μάνου ο οποίος το βράδυ της Τσικνοπέμπτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Σητεία. Την ώρα της κηδείας στην Αθήνα, στο σημείο του δυστυχήματος θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου 33χρονου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News