Ηράκλειο: Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη

Κρήτη
Ηράκλειο: Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται, με τους συγγενείς του να απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον έχει δει να επικοινωνήσει με τους ίδιους ή τις αρχές

Έλαβαν τέλος σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη καθώς έχουν συμπληρωθεί 72 ώρες από τη εξαφάνισή του.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και του λιμενικού δεν εντόπισαν κάποιο ίχνος του και πλέον οι έρευνες συνεχίζονται από την τοπική αστυνομία.

Ο 44χρονος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Παλαιόκαστρου του Δήμου Μαλεβιζίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως είχε αναφέρει το neakriti.gr, ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη, με τις ίδιες πηγές να κάνουν λόγο ότι πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από γιατρούς. Ωστόσο δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό οι γιατροί και τον έδιωξαν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι συνέχιζε να μην είναι καλά και πιο συγκεκριμένα βρισκόταν σε σύγχυση. Αποφάσισε να πάει ξανά να εξεταστεί από γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου - μετά την αλλαγή εφημερίας - όπου και από εκεί τον έδιωξαν, αφού του είπαν ότι βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου.

Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον αδερφό του ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, δηλαδή να φύγει από το σπίτι και να λείψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να ενημερώσει. Την ίδια ώρα η οικογένειά του έχει επικοινωνήσει με φίλους και γνωστούς και κανένας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι για τον άνθρωπό τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News