Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 20χρονος μετά το τροχαίο στην Ανάληψη Χερσονήσου - Εικόνες από το σημείο της σφοδρής σύγκρουσης

Κρήτη
Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 20χρονος μετά το τροχαίο στην Ανάληψη Χερσονήσου - Εικόνες από το σημείο της σφοδρής σύγκρουσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ, μετά τις 6 το απόγευμα, της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ανάληψη Χερσονήσου

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε διασωληνωμένος ο 20χρονος άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου στην παλιά εθνική οδό προς Ανάληψη Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκη μία μηχανή με ένα όχημα, μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για αγροτικό, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρότατη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό δικυκλιστή, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως γιατρός του πληρώματος του ΕΚΑΒ διασωλήνωσε τον 20χρονο κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Πρόκειται για ένα άνδρα Βουλγαρικής υπηκοότητας και μόνιμο κάτοικο της Ανάληψης Χερσονήσου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.  

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δρόμος που σημειώθηκε και το σοβαρό τροχαίο και που είναι πολυσύχναστος, δεν έχει φωτεινή σήμανση, ενώ ο φωτισμός είναι ανεπαρκής. Τα τροχαία που σημειώνονται στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία με επτά κατευθύνσεις και δύο στάσεις υπεραστικών λεωφορείων είναι με αυξημένη συχνότητα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News