Θρήνος για τον 40χρονο Σταμάτη που έχασε τη «μάχη» μετά τον τραυματισμό του με αλυσοπρίονο - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Ηράκλειο
Θρήνος για τον 40χρονο Σταμάτη που έχασε τη «μάχη» μετά τον τραυματισμό του με αλυσοπρίονο - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου θα τελεστεί η κηδεία του 40χρονου Σταμάτη Περβολαράκη, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό με αλυσοπρίονο

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στον Σταμάτη Περβολαράκη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο παλαιό κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 2 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση του 40χρονου που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο ήταν εξαιρετικά κρίσιμη από την πρώτη στιγμή αφού παρελήφθη από το σημείο του συμβάντος με ανακοπή καρδιάς και νεκρός και κατορθώθηκε να αναταχθεί στο ΠΑΓΝΗ αρκετή ώρα αργότερα και τελικά να ζήσει ακόμη 36 ώρες.

Θρήνος για τον 40χρονο Σταμάτη Περβολαράκη ο οποίος τελικά πέθανε στο ΠΑΓΝΗ, ύστερα από υπεράνθρωπες προσπαθειες να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό ατύχημα με αλυσοπρίονο που είχε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, σε χωράφι στο χωριό Ελιά του Δήμου Χερσονήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη από την πρώτη στιγμή αφού παρελήφθη από το σημείο του συμβάντος με ανακοπή καρδιάς και νεκρός και κατορθώθηκε να αναταχθεί στο ΠΑΓΝΗ αρκετή ώρα αργότερα και τελικά να ζήσει ακόμη 36 ώρες.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Κτενιαδάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε στο neakriti.gr, την δυσάρεστη εξέλιξη, ο άτυχος 40χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του γύρω στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Συγγενείς και φίλοι έκαναν έκκληση για αίμα αφού το αλυσοπρίονο του είχε κόψει αρτηρία τραυματίζοντάς τον κάτω από τη μασχάλη. Δυστυχώς ο 40χρονος που η οικογένεία του είχε τα γνωστά καταστήματα ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ με τα αθλητικά είδη στο Ηράκλειο άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη όλη την τοπικη κοινωνία. Ήταν πατέρας δύο παιδιών που τα αφήνει τώρα πίσω...

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σε εργασίες σε χωράφι στην Ελιά από το αλυσοπρίονο το οποίο του ξέφυγε τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά κάτω από τη μασχάλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που του έκοψε αρτηρία και έχασε πολλή μεγάλη ποσότητα αίματος. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες με ορό και προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ.

Εν συνεχεία ο 40χρονος παρελήφθη από το ΠΑΓΝΗ όπου έγινε κλαμπάρισμα στην κομμένη αρτηρία και αφού του χορήγησαν πολύ αίμα και πλάσμα ανατάχθηκε η καρδιά αφού από την αιμορραγία είχε πάθει ανακοπή. Η καρδιά άρχισε να επαναλειτουργεί στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση της αρτηρίας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News