Ξυλοπόδαροι, Βραζιλιάνες και παιδιά έκλεψαν την παράσταση στο Καστρινό Καρναβάλι (pics, vid)

Κρήτη
Ξυλοπόδαροι, Βραζιλιάνες και παιδιά έκλεψαν την παράσταση στο Καστρινό Καρναβάλι (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέφι και πολύχρωμα χαμόγελα από τις καρναβαλικές ομάδες - Από την πλατεία 18 Άγγλων στην πλατεία Ελευθερίας η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Σε φρενήρεις ρυθμούς του Καστρινού Καρναβαλιού παρασύρθηκαν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι το ξεφάντωσαν μετά από δύο χρόνια Πανδημίας.

Χιλιάδες κόσμου από το Ηράκλειο και από άλλες περιοχές του νησιού βρέθηκαν στην καρδιά του Ηρακλείου και ξεφάντωσαν στους ρυθμούς του Καστρινού Καρναβαλιού.

Πάνω από 3.000 καρναβαλιστές μέσα από 34 ομάδες και αρκετά άρματα, ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Από τις βραζιλιάνες του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, τους ξυλοπόδαρους, τους δεν ψαρώνουμε και τους πέρα βρέχει μέχρι τους ουρανοκατέβατους, τη γη της ελιάς, τη στρουμφοπαρέα, τους πολύχρωμους νάνους, τους ήρωες της Ντίσνεϊ και όχι μόνο.

Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, με το κλίμα να είναι γιορτινό, με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και να το διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

Κόντρα στα προβλήματα της καθημερινότητας, χιλιάδες πολίτες πλημμύρισαν τους δρόμους όπου κυριάρχησαν τα χρώματα και η φαντασία και με το πάρτι να συνεχίζεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News