Ηράκλειο: Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και UNICEF σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά του 1ου ειδικού δημοτικού σχολείου (pics, vid)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και UNICEF σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά του 1ου ειδικού δημοτικού σχολείου (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση της UNICEF, η οποία έδωσε νότα χαράς στους μικρούς μαθητές του Ηρακλείου, με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να κλέβει τις εντυπώσεις

Με στόχο να σκορπίσουν χαρά στα μικρά παιδιά και προκειμένου να τα φέρουν πιο κοντά στον αθλητισμό, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την UNISEF Ελλάδας πραγματοποιεί εξωαγωνιστικές δράσεις στο πλαίσιο του κυπέλλου ΟΠΑΠ Final EIGHT (8) που κινείται το Ελληνικό Μπάσκετ, με τις 8 φιναλίστ ομάδες να διεκδικούν στο Ηράκλειο τον τίτλο του κυπελλούχου.

Επιτελείο της UNICEF και της ΕΟΚ επισκέφθηκαν το πρωί το 1ο Ειδικό δημοτικό σχολείο, με ξεχωριστή παρουσία αυτή του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, με τις κοινωνικές δράσεις να συνεχίζονται τις επόμενες δύο ημέρες. « Το μπάσκετ είναι για όλους» το μήνυμα που στέλνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η οποία σε συνεργασία με την Unicef Ελλάδας, πραγματοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού.

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final EIGHT με σύνθημα πως το μπάσκετ είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους, εντάσσεται και η επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου από το επιτελείο της UNICEF Ελλάδας και της ΕΟΚ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκου Νικολόπουλου, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του BIG SOFO.

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση η οποία έδωσε νότα χαράς στους μικρούς μαθητές, με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού σε κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία έξω από τη Λότζια σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών « Αιματοκρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News