Πυροβολισμοί στο Γάζι: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες μετά την ανταλλαγή πυρών - Το χρονικό της σύλληψης (vid)

Κρήτη
Πυροβολισμοί στο Γάζι: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες μετά την ανταλλαγή πυρών - Το χρονικό της σύλληψης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην Ορθοπεδική Κλινική του ιδρύματος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την ανταλλαγή πυρών το απόγευμα της Τρίτης, 14 Φεβρουαρίου, στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη στο πόδι ο 22χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε χθες Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών στο επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος έφερε τραύμα στον ένα μηρό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβασ, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η επέμβαση ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και όλα πήγαν καλά. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 22χρονος φέρει τραύματα και στο άλλο πόδι, ωστόσο ήταν επιφανειακά και χρειάστηκε ράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι από το χθεσινό επεισόδιο τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα και πιο συγκεκριμένα ένας 35χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου και ο επιβαίνων στο τζιπ ηλικίας 36 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 35χρονος φυγόποινος από τον Μυλοπόταμο, υποβλήθηκε χθες επίσης σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 36χρονος αστυνομικός φέρει ελαφρύτερο τραύματα και αντιμετωπίζεται συντηρητικά.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 35χρονος υπέστη κάταγμα μηριαίου από σφαίρα, όπως και ο 22χρονος πολίτης, ο οποίος δέχθηκε την σφαίρα στον αριστερό μηρό, η οποία πέρασε διαμπερώς και κατέληξε στον δεξί, προκαλώντας του κάταγμα. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις χθες και παραμένουν σε καλή κατάσταση νοσηλευόμενοι στην Ορθοπεδική. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παραμένει φρουρούμενος καθώς έχει συλληφθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News