Ηράκλειο: «Κραυγή» αγωνίας από φορείς και κατοίκους - Κατηγορούν τη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Κραυγή» αγωνίας από φορείς και κατοίκους - Κατηγορούν τη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κραυγή» αγωνίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές τους  ύψωσαν στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου φορείς και κάτοικοι από την Αγία Τριάδα, τη  Φορτέτσα και τον Λάκκο
  • Κατηγορούν την δημοτική αρχή για την εγκατάλειψη της περιοχής
  • Εγκατάλειψη αναφέρουν και οι κάτοικοι της Φορτέτσας
  • Ζητούν δρομολόγηση έργων με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους
  • Στη συνεδρίαση στη Λότζια και οι κάτοικοι από την ιστορική συνοικία του Λάκκου
  • Με πλακάτ και λόγια οργής εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου και κάτοικοι της Αγίας Τριάδας προχώρησαν σε μαζική απόβαση στο χθεσινό  δημοτικό συμβούλιο, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση της συνοικίας.

    Με ένα ψήφισμα-κόλαφο, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου έκανε λόγο για αθέτηση υποσχέσεων και πλήρη εγκατάλειψη της ιστορικής συνοικίας. Παρόμοια εγκατάλειψη και της δικής τους συνοικίας περιέγραψαν με μελανά χρώματα, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας της Φορτέτσας.

    Υπό το βάρος της βροχής παραπόνων και καταγγελιών από εκπροσώπους των συνοικιών, επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν  τα προβλήματα αλλά και η αναγκαία δρομολόγηση έργων να μπουν οργανωμένα στο ''μικροσκόπιο'' επόμενων συνεδριάσεων.

    Για πολλοστή φορά έδωσαν το «παρών» στο δημοτικό συμβούλιο κάτοικοι και από την περιοχή του Λάκκου, που κάλεσαν τη δημοτική αρχή να σκύψει πάνω από το κυκλοφοριακά και τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News