Πυροβολισμοί στο Γάζι: H ΕΛ.ΑΣ παραδέχεται ότι απάντησε με πυρά κατά του δράστη

Κρήτη
Πυροβολισμοί στο Γάζι: H ΕΛ.ΑΣ παραδέχεται ότι απάντησε με πυρά κατά του δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο στο Γάζι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια της σύλληψης του 35χρονου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη και ανταπέδωσαν τραυματίζοντάς τον.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2023  στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια σύλληψης 35χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη και ανταπέδωσαν τραυματίζοντάς τον.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια, όπλο (τα οποία κατείχε χωρίς τη νόμιμη άδεια) και ποσότητα ναρκωτικών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News