Απόκριες με μεγάλη παρέλαση, πάρτι και εορταστικό κλίμα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Απόκριες με μεγάλη παρέλαση, πάρτι και εορταστικό κλίμα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έναρξη της μεγάλης παρέλασης των Καρναβαλικών Ομάδων θα γίνει την Κυριακή 19/2 στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία 18 Άγγλων και μέσω της 25ης Αυγούστου και της Δικαιοσύνης οι συμμετέχοντες στην παρέλαση θα καταλήξουν στην πλατεία Ελευθερίας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στολίζοντας τους δρόμους στο κέντρο του Ηρακλείου με πολύχρωμες αποκριάτικες μάσκες, έχει ετοιμάσει ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ), θέλοντας να συμβάλει στον εορτασμό των Αποκριών. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με στόχο όλοι οι πολίτες να απολαύσουν το εύθυμο και εορταστικό κλίμα των ημερών αυτών.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

* Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023:

- H Φιλαρμονική Ηρακλείου θα διασχίσει το κέντρο του Ηρακλείου παίζοντας αποκριάτικες μελωδίες.

- Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει το Carnival Street Party 2023: Το πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχουν σχολές και ομάδες χορού του Ηρακλείου με πολλές εκπλήξεις και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, θα γίνει παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA 98.7 έξω από τη Λότζια.

* Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023:

- Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων. Η έναρξη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία 18 Άγγλων και μέσω της 25ης Αυγούστου και της Δικαιοσύνης οι συμμετέχοντες στην παρέλαση θα καταλήξουν στην πλατεία Ελευθερίας. Την παρουσίαση της παρέλασης επιμελούνται οι Kiss Fm 96.1 Music και Club 105.8.

- Τελετή λήξης και πάρτι από τον ραδιοφωνικό σταθμό UP 92.9 με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα δώρα και πολλές εκπλήξεις.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News