Λαχτάρησε οικογένεια Ρομά στις Μοίρες - Έχασαν την 8χρονη κόρη τους

Κρήτη
Λαχτάρησε οικογένεια Ρομά στις Μοίρες - Έχασαν την 8χρονη κόρη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρες αγωνίας έζησε οικογένεια ρομά από τη Ρόδο η οποία βρίσκεται στην Κρήτη αναζητώντας εργασία - Έχασαν την 8χρονη κόρη τους

Αγωνία για οικογένεια Ρομά το πρωί της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου στις Μοίρες Μεσσαράς, όπου η μικρή Τσαμπίκα ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της με αποτέλεσμα να την χάσουν και να… λαχταρίσουν.

Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά τη μικρούλα, που είναι βαφτισμένη με το όνομα της Παναγίας της Ρόδου, αναζητούσαν εναγωνίως οι γονείς της για να την βρουν, ρωτώντας τον κόσμο.

Με την οικογένεια της 8χρονης - η οποία βρίσκεται στην Κρήτη προς αναζήτηση εργασίας - σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, να περνά δύσκολες ώρες, η μικρή είχε επισκεφτεί κοντινό σπίτι, όπου την γνώριζαν και κάποια στιγμή επέστρεψε μόνη της στην μητέρα τους βάζοντας τέλος στην αναζήτηση και την αγωνία των δικών της.

Ακολουθεί η ανάρτηση στο Facebook του Δια-SOS-τε τη Μεσαρά:

«Βρέθηκε η μικρή Τσαμπίκα!

Η Παναγία βοήθησε και βρέθηκε το παιδί μας» είπε, ανακουφισμένη, στο Διαsosτε η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού, της μικρής Τσαμπίκας που σήμερα το πρωί της Κυριακής χάθηκε στις Μοίρες από τα μάτια των δικών της που την έψαχναν παντού.

Η Ρομά οικογένεια της Τσαμπίκας -βαπτισμένης με το όνομα της Παναγιάς της Ρόδου- που έχει ένα ακόμα μικρό παιδί, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Μεσαρά "προς αναζήτηση δουλειάς"-μια και υπάρχουν μεροκάματα στις ελιές.

Η διαμονή τους στις Μοίρες είναι υπαίθρια, πίσω από την Αποθήκη Ξυλείας Χριστοφοράκη. Σήμερα το πρωί ωστόσο η οικογένεια των Ρομά λαχτάρισε όταν δεν μπορούσαν να βρουν την 8χρονη κόρη τους την οποία αναζητούσαν σε όλες τις Μοίρες, ρωτώντας τον κόσμο. Τελικά το κοριτσάκι ήταν σε κοντινό σπίτι Μοιριανής όπου είχε ξαναπάει καθώς ήταν καλοδεχούμενο και κάποια στιγμή επέστρεψε μόνο του στη μητέρα του, βάζοντας τέλος στην αναζήτηση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News