Ηράκλειο: Για 6 ημέρες ανάβουν μέρα-νύχτα οι στύλοι της ΔΕΗ - Η απίστευτη απάντηση των αρμόδιων φορέων

Κρήτη
Ηράκλειο: Για 6 ημέρες ανάβουν μέρα-νύχτα οι στύλοι της ΔΕΗ - Η απίστευτη απάντηση των αρμόδιων φορέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγνώστης του neakriti.gr γνωστοποίησε το περιστατικό τονίζοντας πως όταν επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και στη συνέχεια με την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου, δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη!

Έξι μέρες - μέρα και νύχτα δηλαδή - ανάβουν τα φώτα σε πάνω από δέκα στύλους στην οδό Ιόλης στο Ηράκλειο, αλλά ο αναγνώστης του neakriti.gr που επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και στη συνέχεια με την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου, δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη!

"Πάνω από δέκα στύλοι στην Ιόλης. Και μερικοί στύλοι στην μικρή Παπαναστασίου. Κι όμως. Όταν πήρα τη ΔΕΗ με παρέπεμψαν στην τεχνική υπηρεσία του δήμου. Και όταν πήρα στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, μου απάντησαν πως αρμόδια είναι η ΔΕΗ", καταγγέλλει με αγανάκτηση ο κύριος Δημήτρης.

Μάλιστα, εύλογα διερωτάται ο ίδιος..."Μα καλά. Τόσο πλούσιο κράτος είμαστε, που δεν τρέχει τίποτα να ανάβουν τα φώτα στους στύλους της ΔΕΗ και στη διάρκεια της μέρας, εκτός από τη νύχτα; Μα είμαστε σοβαροί; Και να τους παίρνω εγώ ως πολίτης και να μου κάνουν και "πλάκα" παραπέμποντας με ο ένας στον άλλο";

Ο κ. Δημήτρης δηλώνει παράλληλα απογοητευμένος με την κατάσταση αυτή, καθώς όπως λέει την ίδια στιγμή ξεζουμίζουν τα νοικοκυριά και κατεβάζουν τους διακόπτες σε φτωχές οικογένειες όταν δεν μπορούν να πληρώσουν τα "κερατιάτικα" στο πανάκριβο πλέον ρεύμα, που στην περίπτωση της Ιόλης, η ίδια η ΔΕΗ το σπαταλάει άδικα, για λόγους που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει. Εκτός βέβαια και αν έχει την ευθύνη ο δήμος Ηρακλείου. Όποιος όμως και αν έχει την ευθύνη, ο άνθρωπος αυτός διερωτάται...»Καλά αντί να μου δίνουν τέτοιες απαντήσεις, μήπως να επικοινωνούσαν μεταξύ τους και να το έλυναν το θέμα;»…

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News