Κυκλοφοριακό: Η συγκυρία της “Μπάρμπαρα” μάλλον βόλεψε...

Ηράκλειο
Κυκλοφοριακό: Η συγκυρία της “Μπάρμπαρα” μάλλον βόλεψε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι λίγο πράγμα να βγάζεις επαγγελματίες από την πόλη για χάρη άλλων επαγγελματιών και μάλιστα εφαρμόζοντας ένα σχέδιο που δεν είχε κανένας σχεδιάσει...

Τώρα να πιστέψουμε ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, κατά την οποία επρόκειτο να συζητηθεί η πρόταση για το κυκλοφοριακό και τους πεζόδρομους; Μάλλον βόλεψε η κακοκαιρία γιατί, εξ όσων ακούγονται, η 100% συναίνεση μεταξύ οδηγών, εμπόρων και Δήμου δεν έχει επιτευχθεί.

Δεν είναι λίγο πράγμα να βγάζεις επαγγελματίες από την πόλη για χάρη άλλων επαγγελματιών και μάλιστα εφαρμόζοντας ένα σχέδιο που δεν είχε κανένας σχεδιάσει.

Όταν πριν από χρόνια τα πρότειναν αυτά οι μελετητές, οι παρόντες της δημοτικής Αρχής τα αρνούνταν γιατί δεν ήθελαν να εφαρμόσουν σχεδιασμούς που οι προηγούμενοι είχαν κάνει. Και τώρα αιφνιδιαστικά αφού πληρώσαμε ακριβά πλακόστρωτα για να κυκλοφορούνται αποφασίζουν πεζόδρομους. Και πεζόδρομοι έπρεπε να είναι από την αρχή. Θα στοίχιζαν λιγότερα χρήματα. Συνεπώς η “Μπάρμπαρα” έκατσε καλά ως συγκυρία... για λίγη ακόμη καθυστέρηση και διαβούλευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News