Οι Φίλοι της Μονής Επανωσήφη έκοψαν την πίτα τους και τίμησαν τον περιφερειάρχη και τον Αντώνη Καράτζη (vid)

Κρήτη
Οι Φίλοι της Μονής Επανωσήφη έκοψαν την πίτα τους και τίμησαν τον περιφερειάρχη και τον Αντώνη Καράτζη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν για τη μακρόχρονη συνεισφορά τους στην Ιερά Μονή, ο πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης και ο περιφερειάρχης Κρήτης

 

  • Δεκατέσσερα χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη
  • Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη
  • Τιμήθηκαν ο περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης και ο πρόεδρος του ομίλου Καράτζη Α. Καράτζης
  • Η πλούσια δράση του δυναμικού Συλλόγου Φίλων Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Σύλλογος Φίλων της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, ο οποίος έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα σε γνωστό κέντρο στις Κάτω Αρχάνες, παρουσία βουλευτών, επιχειρηματιών, φορέων και πλήθους κόσμου.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ιερά Μονή Επανωσήφη και στον Σύλλογο, ο περιφερειάρχης Κρήτης και ο πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη Αντώνης Καράτζης.

Στις δράσεις του Συλλόγου, ο οποίος βάζει το δικό του λιθαράκι στις όποιες ανάγκες παρουσιάζονται, αναφέρθηκε ο πρόεδρος κ. Σταυρακάκης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εργασίες που έγιναν τόσο στην Ιερά Μονή όσο και στα παρεκκλήσια του Αγίου Αντωνίου και του παλιού Άη Γιώργη στα Ρημάμπελα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News