Θλίψη στο Ηράκλειο για το θάνατο του Κυριάκου Κούβακα - Ψήφισμα από το ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ηράκλειο
Θλίψη στο Ηράκλειο για το θάνατο του Κυριάκου Κούβακα - Ψήφισμα από το ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ο εκλιπών ως Πολιτικός Μηχανικός διατέλεσε Προϊστάμενος στο τμήμα Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΗ από το 1988-2011 - Ήταν άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, ήταν φιλότιμος, ευσυνείδητος, με χιούμορ και επαγγελματική επάρκεια - Αγαπούσε υπερβολικά την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Χίο αλλά και τη δεύτερη πατρίδα του το Ηράκλειο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΕ/ΤΑΚ εξέδδωσε ψήφισμα, ύστερο από το θλιβερή είδηση του θανάτου του πολιτικού μηχανικού, Κυριάκου Κουβακα. Όπως αναφέρει σε ψήφισμά του το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο εκλιπών ως Πολιτικός Μηχανικός διατέλεσε Προϊστάμενος στο τμήμα Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΗ από το 1988-2011. Ήταν άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, ήταν φιλότιμος, ευσυνείδητος, με χιούμορ και επαγγελματική επάρκεια. Αγαπούσε υπερβολικά την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Χίο αλλά και τη δεύτερη πατρίδα του το Ηράκλειο.

Με αφορμή τον θάνατό του, το ΤΕΕ/ΤΑΚ εξέδωσε το εξής ψήφισμα:

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΒΑΚΑ, Πολιτικού Μηχανικού. Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

• Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα.
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του.
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ροδαυγή».

Ο εκλιπών ως Πολιτικός Μηχανικός διατέλεσε Προϊστάμενος στο τμήμα Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΗ από το 1988-2011. Ήταν άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, ήταν φιλότιμος, ευσυνείδητος, με χιούμορ και επαγγελματική επάρκεια. Αγαπούσε υπερβολικά την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Χίο αλλά και τη δεύτερη πατρίδα του το Ηράκλειο.

Ως Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ήταν παντρεμένος με την αγαπητή συνάδελφο Ευαγγελία Πετρουγάκη και είχαν αποκτήσει δύο γιούς τον Μανόλη και τον Ντίνο επίσης συνάδελφο».