Νέο ατύχημα στη Λεωφόρο 25ης Αυγούστου - Έπεσε οδηγός courier εξαιτίας των σπασμένων κυβόλιθων

Κρήτη
Νέο ατύχημα στη Λεωφόρο 25ης Αυγούστου - Έπεσε οδηγός courier εξαιτίας των σπασμένων κυβόλιθων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόβλημα των σπασμένων κυβόλιθων έχει αναδειχθεί ξανά από το neakriti.gr τον Μάιο του 2022

Νέο ατύχημα δικυκλιστή συνέβη πριν από λίγο - χωρίς ευτυχώς τραυματισμό - στην 25ης Αυγούστου, όπως αποκάλυψε στο neakriti.gr αγανακτισμένη αναγνώστρια, που καταγγέλλει ότι το ατύχημα οφείλεται στους σπασμένους κυβόλιθους!

Η αναγνώστρια καταγγέλλει συγκεκριμένα τα εξής:

Καλημέρα σας. Σας παρακαλώ, έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε το θέμα της 25ης Αυγούστου που για δυο χρόνια τώρα παραμένει με σπασμένους κυβόλιθους; Ένας courier είχε ένα ατύχημα πριν από λίγο. Ευτυχώς δε φαίνεται να έπαθε κάτι. Έχω επανειλημμένα επικοινωνήσει με το τμήμα παραπόνων του δήμου, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Εκτός από μια υποβαθμισμένη εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για την πόλη μας  είναι κ θέμα ασφάλειας για τον διερχόμενο κόσμο. Αν μπορείτε  σας παρακαλώ προβάλετε αυτό το θέμα και πιέστε με τον τρόπο σας για την επίλυση του. Σας ευχαριστώ"!

Από τον  Μάϊο του 2022

Από τον Μάϊο του 2022 γράφαμε για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κεντρικότερο σημείο της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο ενώνει το Ενετικό Λιμάνι και την πλατεία Λιονταριών. Και είχαμε αναδείξει με βίντεο και φωτογραφίες, ότι στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, αρκετοί σκοντάφτουν στους σπασμένους κυβόλιθους.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης, είχε αποδώσει τότε τις καθυστερήσεις της αποκατάστασης στη γραφειοκρατία. Και εκτιμούσε ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι σπασμένοι κυβόλιθοι παραμένουν, ή έστω έχουν μείνει κάποιοι από αυτούς. Μετά τη νέα καταγγελία στο neakriti.gr περιμένουμε από τη δημοτική αρχή ή όποιους άλλους εμπλέκονται με την υπόθεση αυτή, να μεριμνήσουν άμεσα γιατί την επόμενη φορά, μπορεί να μην μιλάμε για ένα απλό περιστατικό σε βάρος δικυκλιστή αλλά για κάτι σοβαρότερο εξαιτίας αυτών των προβλημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News