Κομπίνα στο Μηχανολογικό Ηρακλείου: Επανέρχονται με νέα πρόταση προς την Περιφέρεια τα 2 αδέρφια

Ηράκλειο
Κομπίνα στο Μηχανολογικό Ηρακλείου: Επανέρχονται με νέα πρόταση προς την Περιφέρεια τα 2 αδέρφια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες, η πρώτη πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού που είχαν υποβάλει τα δύο αδέρφια στην Περιφέρεια Κρήτης, δεν έγινε δεκτή

Δεν συζητήθηκε τελικά σήμερα Δευτέρα (30/1) το αίτημα για ποινική διαπραγμάτευση που είχαν υποβάλει αρμοδίως τα δύο αδέρφια που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με την κομπίνα «μαμούθ» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε στηθεί σε βάθος πολλών ετών σε βάρος του Μηχανολογικού από ιδιωτικό γραφείο διεκπεραίωσης μεταβιβάσεων οχημάτων στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να καταθέσουν μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα νέα –τροποποιημένη- πρόταση αποζημίωσης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες, η πρώτη πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού που είχαν υποβάλει τα δύο αδέρφια στην Περιφέρεια Κρήτης, δεν έγινε δεκτή.

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, ακολουθήθηκε η διαδικασία της ποινικής διαπραγμάτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, καθώς όπως είναι εύλογο, όλα θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα κρατήσει η Περιφέρεια στη νέα πρόταση που αναμένεται να υποβάλουν οι δύο κατηγορούμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News