Καταδικάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου τις επιθέσεις από νεαρούς σε βάρος των λεωφορείων στο Τσαλικάκι

Ηράκλειο
Καταδικάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου τις επιθέσεις από νεαρούς σε βάρος των λεωφορείων στο Τσαλικάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Μαλεβιζίου διαβεβαιώνει τις αστυνομικές αρχές ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη συνέχιση της αστικής γραμμής για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής με ασφάλεια

Σε ενημέρωση των αστυνομικών αρχών προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαλεβιζίου για τα περαστικά επιθέσεων σε βάρος των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει καταγγελία από τους υπεύθυνους του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου για περιστατικά παρενόχλησης από νεαρούς που πετούσαν πέτρες ή αβγά δυσχεραίνοντας τη διέλευση των λεωφορείων που έκαναν δρομολόγιο περνώντας από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαλεβιζίου αναφέρει τα εξής:

«Τα περιστατικά αυτά σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν το Μαλεβιζί και από την πλευρά του ο Δήμος Μαλεβιζίου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργο Βουλγαράκη διαβεβαιώνοντάς τον πως ο Δήμος έχει ήδη αναλάβει επίσης πρωτοβουλίες ενημέρωσης συλλόγων και φορέων της περιοχής για την αρωγή τους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της αστικής γραμμής για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών μας με όρους ασφάλειας για όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News