Ηράκλειο: Μπούκαραν σε σπίτι και επιχείρηση και άρπαξαν αντικείμενα αξίας

Κρήτη
Ηράκλειο: Μπούκαραν σε σπίτι και επιχείρηση και άρπαξαν αντικείμενα αξίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για κλοπή στο Ηράκλειο

 Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή σε περιοχή του Δήμου Βιάννου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το περασμένο Σάββατο οι δράστες αφαίρεσαν από επιχείρηση ημεδαπού διάφορα προϊόντα απροσδιόριστης αξίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (22.01.2023), σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, την 21.01.2023 άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από επιχείρηση ημεδαπού διάφορα προϊόντα απροσδιόριστης αξίας.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν την εν λόγω κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί από το Δεκέμβριο του 2022 έως και την 21.01.2023 είχαν διαπράξει στην ίδια επιχείρηση κλοπές αφαιρώντας διάφορα προϊόντα απροσδιόριστης αξίας και επιπλέον μια κλοπή σε οικία αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 5.700 ευρώ.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (22.01.2023) το πρωί οι δύο αλλοδαποί.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News