Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι σταθμοί του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι σταθμοί του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 10:30 το πρωί μεθαύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο και μία ώρα μετά θα βρίσκεται στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι

Οι σταθμοί του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη 25 και 26 Ιανουαρίου αντίστοιχα, με επίκεντρο το Ηράκλειο, καθορίστηκαν και το επίσημο πρόγραμμα έκλεισε.

Στις 10:30 το πρωί μεθαύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο και μία ώρα μετά θα βρίσκεται στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Καρτερό και εν συνεχεία, στη 1 μετά το μεσημέρι, θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κρήτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους βουλευτές της Περιφέρειας Κρήτης και στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία της επίσκεψής του στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίε στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον ΟΛΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News