ΒΟΑΚ: Επικίνδυνοι ελιγμοί και ταλαιπωρία λόγω έργων στο Ηράκλειο (βίντεο)

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Επικίνδυνοι ελιγμοί και ταλαιπωρία λόγω έργων στο Ηράκλειο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί από τον κόμβο στο Γιόφυρο μέχρι και την Παπαναστασίου δοκιμάζοντας την υπομονή των οδηγών

Ταλαιπωρία αλλά και επικίνδυνους ελιγμούς φέρνουν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο ΒΟΑΚ από το Γιόφυρο έως τον Παπαναστασίου καθώς για να εισέλθουν τα οχήματα στο ρεύμα κυκλοφορίας χρειάζεται να κάνουν μανούβρες.

Οδηγός απέστειλε στο neakriti.gr βίντεο που δείχνει αφενός τις ουρές και την ταλαιπωρία και αφετέρου μία νταλίκα που για να εισέλθει στο μισό ρεύμα κυκλοφορίας καθώς το άλλο μισό είναι κλειστό λόγω έργων χρειάζεται να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες Τρίτη (17/1) έως και το τέλος του μήνα θα πραγματοποιούνται έργα ασφαλτόστρωσης στην περιοχή και ως εκ τούτου θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ρέθυμνο προς Άγιο Νικόλαο στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Γιόφυρου και για 1.500 μέτρα προς Άγιο Νικόλαο (700 μέτρα πριν την άνω διάβαση προς οδό Ούλαφ Πάλμε).

Η κυκλοφορία προς Άγιο Νικόλαο θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και όλοι οι κόμβοι θα παραμείνουν ανοικτοί.

Οδηγοί καλούνται να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση, ενώ σε ότι αφορά στις εργασίες στους κόμβους, αυτές θα εκτελεστούν με νυχτερινή εργασία, ώστε να αποφευχθούν εικόνες με τεράστιες ουρές οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News