Διαμαρτυρία κατοίκων για τους «βομβαρδισμένους» δρόμους (εικόνες)

Κρήτη
Διαμαρτυρία κατοίκων για τους «βομβαρδισμένους» δρόμους (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη διαμαρτυρία για τον δρόμο στο Κοκκίνη Χάνι - Για «αδιαφορία και ολιγωρία» καταγγέλλουν τις αυτοδιοικητικές αρχές

Οι Ενεργοί Πολίτες Κόκκινη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου έλαβαν σήμερα Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, ανακοίνωση - κάλεσμα διαμαρτυρίας από την Κίνηση Πολιτών της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν στο neakriti.gr, η διαμαρτυρία που έλαβαν έχει τίτλο «για το βομβαρδισμένο» κεντρικό δρόμο του Κοκκίνη Χάνι. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους βγαίνοντας στους δρόμους.

Για το λόγο λοιπόν αυτό απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, με αφορμή την «αδιαφορία και την ολιγωρία» των αυτοδιοικητικών αρχών για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση - διαμαρτυρία:

«Η Κίνηση Πολιτών της περιοχής μας, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας (Κεντρική Παλαιά Οδός) και στην αρχή της οδού «ΝΙΡΟΥ», (Απέναντι από το Φαρμακείο της κ. Κωνσταντίνας Σαλτάρη).

Η διαμαρτυρία αφορά την ολιγωρία και αδιαφορία των Αυτοδιοικητικών Αρχών για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News