Ηράκλειο: Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι και «παγώνουν» οι κοπές των δέντρων - Δεκτή η προσφυγή τους

Κρήτη
Ηράκλειο: Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι και «παγώνουν» οι κοπές των δέντρων - Δεκτή η προσφυγή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εν λόγω εξέλιξη έγινε γνωστή από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη κατά την έναρξη της συνεδρίασης του σημερινού δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου

Δικαιώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης οι κάτοικοι του Μασταμπά που είχαν προσφύγει με σκοπό να ακυρωθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την κοπή 21 δέντρων στην φερώνυμη περιοχή. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης κάνει δεκτή την προσφυγή με το σκεπτικό ότι δεν είχε ληφθεί απόφαση και δεν είχε προηγηθεί συζήτηση για όλα τα δέντρα που περιγράφονταν στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή στην πραγματικότητα μπήκαν μέσα και δέντρα για τα οποία δεν είχε γίνει νύξη.

Η εν λόγω εξέλιξη έγινε γνωστή από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη κατά την έναρξη της συνεδρίασης του σημερινού (16/1) δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου όπου επρόκειτο να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της κοπής των δέντρων.  

Ως εκ τούτου, αμέσως μετά, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης ανακοίνωσε ότι το θέμα αποσύρεται. Τώρα θα πρέπει να πάει εκ νέου στην Επιτροπή ποι΄τοητας ζωής και να ληφθούν υπόψιν τα νέα δεδομένα μετά την αποδοχή της προσφυγής.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News