Ηράκλειο: Ξεκινά η δεύτερη φάση ασφαλτόστρωσης στον ΒΟΑΚ - Τι θα πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ξεκινά η δεύτερη φάση ασφαλτόστρωσης στον ΒΟΑΚ - Τι θα πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά η δεύτερη φάση ασφαλτόστρωσης από τον Γιόφυρο μέχρι την Παπαναστασίου - Η Περιφέρεια εφιστά την προσοχή των οδηγών να τηρούν την κυκλοφοριακή σήμανση
  • Η ασφαλτόστρωση των 1.500 μέτρων θα διαρκέσει μέχρι 31 Ιανουαρίου
  • Αποκλεισμένη από αύριο η αριστερή λωρίδα από Γιόφυρο μέχρι Παπαναστασίου
  • Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν από αύριο, οι οδηγοί που θα κινούνται επί του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, από τον κόμβο Γιόφυρου και για 1.500 μέτρα προς Άγιο Νικόλαο, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι 31 Ιανουαρίου. 

    Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, από αύριο Τρίτη, 17 Ιανουαρίου μέχρι τέλος του μήνα θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ρέθυμνο προς Άγιο Νικόλαο, ενώ η κυκλοφορία προς Άγιο Νικόλαο θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ενώ όλοι οι κόμβοι θα παραμείνουν ανοικτοί. 

    Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκινούν με καθυστέρηση λόγω της έλλειψης μεταλλεύματος το οποίο χρησιμοποιείται για τον αντιολισθητικό τάπητα. 

    Οδηγοί καλούνται να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση, ενώ σε ότι αφορά στις εργασίες στους κόμβους, αυτές θα εκτελεστούν με νυχτερινή εργασία, ώστε να αποφευχθούν εικόνες με τεράστιες ουρές οχημάτων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News