myhappyCLUB!: Νέα δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS» - Ανταλλαγή ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών στο Ηράκλειο

Οικονομία
myhappyCLUB!: Νέα δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS» - Ανταλλαγή ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δράση «αγαπάμε δεν πετάμε» της μεγάλης οικογένειας του MY HAPPY CLUB έχει σκοπό να κάνει πράξη τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη

Η μεγάλη οικογένεια του MY HAPPY CLUB, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης, εντός του πλαισίου της δράσης «Αγαπάμε, δεν πετάμε», μας καλεί να δωρίσουμε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για παιδάκια ηλικίας έως 14 ετών. Η νέα δράση «Αγαπάμε, δεν πετάμε - KIDS» κάνει πράξη τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη.

Πού; Στην Λεωφόρο Καζαντζίδη & Καπαζουρνά, στο Ηράκλειο, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αυτό το σκοπό. Επιπλέον, για την ανταλλαγή σας μπορείτε να κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το application myhappyCLUB!

  • Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 17:00 Δευτέρα - Παρασκευή
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2107107788
  • Email: [email protected]

Η δράση

Η δράση «αγαπάμε δεν πετάμε» έχει σκοπό να κάνει πράξη τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη. Στην μεγάλη οικογένεια του MY HAPPY CLUB αντιληφθήκαμε από νωρίς ότι το μοίρασμα δίνει νόημα σε κάθε ενέργεια μας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι γονείς θα μπορούν να φέρνουν παιδικά ρουχαλάκια, παπούτσια και παιχνίδια που τα παιδιά τους δεν χρειάζονται πια και να τα ανταλλάσσουν με άλλα που τους είναι χρήσιμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δωρεές που φτάνουν σε εμάς (ρούχα – παπούτσια- παιχνίδια) να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλα παιδιά και να αποκτήσουν ένα δεύτερο κύκλο ζωής!

Πώς λειτουργεί η ανταλλαγή

Για κάθε προϊόν που δωρίζετε αντιστοιχεί άλλο ένα που μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν. Για παράδειγμα αν μας φέρετε 10 ρούχα μπορείτε να πάρετε 10 άλλα τεμάχια, είτε ρούχα, είτε παπούτσια ή παιχνίδια. Μόλις παραδώσετε τη δωρεά σας, γίνεται ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος και σας ενημερώνουμε πόσα αντικείμενα μπορούμε να κρατήσουμε. Αµέσως περνάμε στο λογαριασμό σας στο app My happy Club, τους πόντους σας. Κάθε τεμάχιο και πόντος. Μπορείτε να εξαργυρώσετε απευθείας τους πόντους, επιλέγοντας τα τεμάχια που επιθυμείτε ή να το κάνετε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Μπορείτε ακόμη να μεταβιβάσετε τους πόντους σε κάποιον άλλο που τους χρειάζεται.

Τι μπορώ να δωρίσω;

Μπορείτε να δωρίσετε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για ηλικίες 0 – 14 ετών. Απαραίτητα προϋπόθεση οι δωρεές που φτάνουν σε εμάς (ρούχα – παπούτσια- παιχνίδια) να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλα παιδιά και να αποκτήσουν ένα δεύτερο κύκλο ζωής!

Αν δεν έχω κάτι να δωρίσω - ανταλλάξω;

Αν δεν έχετε ρούχα, παπούτσια ή παιχνίδια να δωρίσετε αλλά επιθυμείτε να πάρετε κάποια από τις δωρεές που έχουν γίνει, τότε μπορείτε να το κάνετε καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό (0,90€/τμχ), ως ελάχιστη συμμετοχή για την υποστήριξη της λειτουργίας του χώρου μας.

Οι κανόνες:

  • Παραλαμβάνουμε τις δωρεές απευθείας στο χώρο μας από τους δωρητές αυτοπροσώπως. ΔΕΝ παραλαμβάνουμε δέματα, καθώς γίνεται επιτόπου ο ποιοτικός έλεγχος και επιστρέφονται στον δωρητή όσα αντικείμενα δεν είναι κατάλληλα .
  • Για να κάνεις δωρεά, ανταλλαγή, «αγορά» πρέπει να είσαι μέλος στο HAPPY CLUB.
  • Η είσοδος στο χώρο γίνεται με σκανάρισμα του app , αν ο δωρητής δεν είναι μέλος, κάνει download και εγγραφή εκείνη τη στιγμή.
  • Δεκτά γίνονται ρούχα – παπούτσια – παιχνίδια για ηλικίες 0 -14 ετών
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση
  • To μέλος φέρνει τα προϊόντα σε δική του τσάντα – συσκευασία την οποία χρησιμοποιεί και για όσα προϊόντα πάρει.
  • Όσα προϊόντα φέρεις τόσα μπορεί να πάρεις, ανεξαρτήτως είδους. πχ μπορείς να φέρεις παπούτσια και να πάρεις παιχνίδια κτλπ
  • Αφού παραδώσεις τα προϊόντα που κάνεις δωρεά, γίνεται ποιοτικός έλεγχος.
  • Κρατάμε όσα είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση.
  • Για όσα προϊόντα κρατήσουμε παίρνεις ένα voucher όπου αναγράφεται ο αριθμός των προϊόντων που δώρισες, άρα και των προϊόντων που μπορείς να πάρεις ως ανταλλαγή.
  • Το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή μελλοντικά ή να μεταβιβαστεί σε κάποιο άλλο κάτοχο.
  • Αν δεν έχεις να δωρίσεις, μπορείς να πάρεις προϊόντα επί πληρωμή. Το κόστος ανέρχεται στα 0,90 ευρώ ανα τεμάχιο. Ελάχιστη συμμετοχή για την υποστήριξη της λειτουργίας του χώρου μας.

Γιατί να συμμετέχεις;

Γιατί κάνουμε πράξη τη βιωσιμότητα, ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ χρήσιμα αντικείμενα που έχουν ακόμη χρόνο ζωής και σεβόμαστε τους πόρους του πλανήτη!

Γιατί γλυτώνεις από μεγάλα κόστη για την αγορά προϊόντων για το παιδί σου που τα χρησιμοποιεί για πολύ λίγο!

Γιατί δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και όμορφης συνύπαρξης! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Γίνε κι εσύ εθελοντής

Αν θέλεις να γίνεις εθελοντής και να βοηθήσεις και εσύ στη λειτουργία του χώρου μας μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα εθελοντή που θα βρεις στο χώρο μας όπως επίσης και στο APP “MY HAPPY CLUB”.

Δηλώνεις τα στοιχεία σου και ποιες μέρες και ώρες μπορείς να διαθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News