Ηράκλειο: Μαίνονται οι αντιδράσεις για την παραμονή Χαλκιαδάκη στο ΠΑΓΝΗ (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Μαίνονται οι αντιδράσεις για την παραμονή Χαλκιαδάκη στο ΠΑΓΝΗ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβρασμός, επικρατεί με φόντο την ανακοίνωση της προσωρινής παράτασης στην θητεία των διοικήσεων, όλων των νοσοκομείων
  • 4 Ιανουαρίου η υπογραφή της απόφασης για τον διοικητή και 12 η ανακοίνωσή της
  • Ετοιμάζουν να απαντήσουν με κινητοποιήσεις στην απόφαση παράταση της θητείας
  • Σκληρή ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφασ

Η θύελλα που προκάλεσαν οι χειρισμοί του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κλονίζει συθέμελα τη λειτουργία του νοσοκομείου, όπου επικρατεί αναβρασμός, με φόντο την ανακοίνωση της προσωρινής παράτασης στην θητεία των διοικήσεων, όλων των νοσοκομείων.

Οι σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζονται, καθώς η ιστορική κοινότητα και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην δεχτούν τετελεσμένα.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, η ανανέωση προσωρινής παράτασης της θητείας όλων των διοικήσεων, φαίνεται να εγκρίθηκε στις 4 Ιανουαρίου, ενώ η έκτακτη σύσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου είχε συγκληθεί μία ημέρα νωρίτερα, καταγγέλλοντας τις εφόδους στα σπίτια των αναισθησιολόγων που νοσούσαν από covid.

Με κύκλους του υπουργείου Υγείας να εξακολουθούν να διαμηνύουν ότι το θέμα θα εξεταστεί με όλες τις πτυχές του.

Ξεκάθαρη θέση, σύμφωνα με την οποία, μόνο η άμεση απομάκρυνση του διοικητή θα έλυνε με απόλυτο τρόπο το μείζον ζήτημα, που αποκαλύφθηκε, με τον ιατρό εργασίας να αναγκάζει τους αναισθησιολόγους να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. 

Για μείζον θέμα και ζήτημα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, που επισημαίνει ότι με αυτό το κλίμα είναι αδύνατο να λειτουργήσει το νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News