Ασήμι: Καρέ - καρέ το σοκαριστικό ατύχημα με το παγιδευμένο χέρι της 26χρονης στη μηχανή του κιμά (βίντεο)

Ηράκλειο
Ασήμι: Καρέ - καρέ το σοκαριστικό ατύχημα με το παγιδευμένο χέρι της 26χρονης στη μηχανή του κιμά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημα εργατικό ατύχημα o ακρωτηρiασμός της 26χρονης μητέρας δύο παιδιών

Σε μηχανή του κιμά εγκλωβίστηκε το χέρι κοπέλας ενώ εργαζόταν, με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές σε Κρεοπωλείο στο Ασήμι Ηρακλείου. Το ανατριχιαστικό αυτό περιστατικό σήμανε συναγερμό σε άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του χεριού της άτυχης κοπέλας από την κρεατομηχανή. Πρόκειται γία μία εργαζόμενη γυναίκα 26 ετών, μητέρα δύο παιδιών.

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, μέχρι και οι κατασκευαστές της κιμαδομηχανής που «πιάστηκε» το χέρι της 26χρονης κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό του άκρου της. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε κατορθωτό να σωθεί το χέρι της κοπέλας το οποίο ακρωτηριάστηκε από τον καρπό.

Την όλη επιχείρηση κατέγραψε καρε καρέ ο τηλεοπτικός φακός, ενώ δεκάδες πολίτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξή της διαδικασίας, η οποία διήρκησε δύο περίπου ώρες.  Κι ενώ ο χρόνος κυλούσε δραματικά,  η σοκαρισμένη 27χρονη μητέρα, ακολούθησε τις εντολές της ΕΜΑΚ, στην προσπάθειά τους για τον απεγκλωβισμό του χεριού της.

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας που κατασκέυσασε την κιμαδομηχανή, προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News