Κακοποίηση 56χρονης στον Ζαρό: Γιατί δεν εμφανίστηκαν στα δικαστήρια μάνα και γιος (βίντεο)

Κρήτη
Κακοποίηση 56χρονης στον Ζαρό: Γιατί δεν εμφανίστηκαν στα δικαστήρια μάνα και γιος (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε η δίκη της πρωτοφανούς κακοποίησης 56χρονης από τον Ζαρό - Την αναζητούσε ο γιος της και την βρήκαν γυμνή και σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι - Κατάπιε χάπια και ευχήθηκε να μην ξυπνήσει για να γλιτώσει
  • Την αναζητούσε ο γιος της και την βρήκαν γυμνή και σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι
  • Ο συνήγορος του συζύγου ισχυρίζεται πως η γυναίκα πήρε πίσω την κατάθεσή της μάνα και γιος δεν εμφανίστηκαν σήμερα στα δικαστήρια
  • Η ανατριχιαστική μαρτυρία στους αστυνομικούς για την κόλαση που έζησε
  • Η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε τα βασανιστήρια στην 56χρονη γυναίκα

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου η 56χρονη Ελένη, το θύμα της πρωτοφανούς υπόθεσης κακοποίησης που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Ζαρό.

Λίγο μετά την προφυλάκιση του συζύγου - βασανιστή της, έφυγε για τη Γερμανία όπου ζουν τα παιδιά της ενώ με συμπληρωματική κατάθεση που ζήτησε να δώσει, προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του 62χρονου ανακαλώντας κομμάτια της συγκλονιστικής κατάθεσης της στους αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών που την είχαν εντοπίσει μισοπεθαμένη και σε άκρως σεκταριστική κατάσταση πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού.

Η απουσία της ίδιας και του γιού της, ο οποίος είχε καλέσει την αστυνομία δηλώνοντας σίγουρος πως ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του καθώς είχε να δώσει σημεία ζωής 5 ημέρες, οδήγησε στην αναβολή της δίκης, η εκδίκαση της οποίας θα επαναπροσδιοριστεί.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, η 56χρονη έχει σκοπό να επαναλάβει στο δικαστήριο όσα δήλωσε στη δεύτερη κατάθεση της. Ότι δηλαδή είχε χάσει τις αισθήσεις της και ο 62χρονος τη βούτηξε στο νερό για να τη συνεφέρει, ενώ τα χτυπήματα στο σώμα της προκλήθηκαν στην προσπάθεια του να τη σύρει στην μπανιέρα.

Η κόλαση που βίωνε δίπλα στον σύζυγό της αποτυπώθηκε με την πιο δραματική μορφή στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αλλά και στην ιατροδικαστική εξέταση.

«Με χτυπούσε ασταμάτητα, από το Σάββατο το πρωί μέχρι τις 7:30 το πρωί της Κυριακής. Μου χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο, με μια ζώνη με χτυπούσε στον μηρό ξανά και ξανά. Μου έριχνε μπουνιές το πρόσωπο και τα μάτια, μέχρι που μου έσπασε ένα δόντι. Σταμάτησε επειδή κουράστηκε και έπεσε να κοιμηθεί τα ξημερώματα», φέρεται να ανέφερε στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία.

«Π... βρομοτουρκάλα, δε θα γίνεις ποτέ άνθρωπος...» ήταν μία μόνο από τις ατάκες εξευτελισμού που φέρεται να δεχόταν σε μόνιμη βάση από τον 62χρονο

Η 56χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, αφού ο τύραννός της αποκοιμήθηκε, η ίδια σύρθηκε με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει μέχρι το συρτάρι όπου υπήρχαν υπνωτικά χάπια. Η 56χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήπιε με τη μια και τα 50 δισκία, προκειμένου να σταματήσει να πονάει... οριστικά.

«Πήγα στο συρτάρι και πήρα τα χάπια για να κοιμηθώ. Ήπια και τα 50 που είχε. Θέλω να σας πω ότι ευχήθηκα να μην ξυπνήσω πια. Δεν άντεχα», φέρεται να κατέθεσε η 56χρονη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News