Παραλίγο τραγωδία από την πτώση δέντρου στην Λεωφόρο Ικάρου - «Αυτό που έζησα, να μην το ζήσει άνθρωπος» (βίντεο)

Κρήτη
Παραλίγο τραγωδία από την πτώση δέντρου στην Λεωφόρο Ικάρου - «Αυτό που έζησα, να μην το ζήσει άνθρωπος» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τρόμο διερχόμενων πεζών προκάλεσε πτώση μεγάλου δέντρου στην καρδιά του Ηρακλείου, ξυπνώντας μνήμες από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το καλοκαίρι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου ο Παναγιώτης Μητρέλος βρήκε φρικτό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από μεγάλο πεύκο

Παραλίγο τραγωδία από τη νέα πτώση μεγάλου δέντρου στη Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, με δύο διερχόμενους πεζούς να βιώνουν εφιαλτικές στιγμές και να κάνουν τον σταυρό τους καθώς στάθηκαν τυχεροί. 

Και όλα αυτά στη σκιά της τραγωδίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου ο Παναγιώτης Μητρέλος έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου, το περασμένο Καλοκαίρι. 

Στο neakriti.gr και στην ΚΡΗΤΗ TV, μίλησε ο κ. Κώστας Λημναίος, ένας από τους δύο διερχόμενους πεζούς οι οποίοι γλίτωσαν παρά τρίχα, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές στη διάρκεια πτώσης του δέντρου. 

Εξοργισμένος ο γιος του κ. Λημναίου έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ζητώντας την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιάννη Αναστασάκη. 

«Ανίκανοι άντε να παραιτηθείτε που τσακώνεστε αν πρέπει να κόψετε τα δέντρα. Πριν λίγο κόντεψε να σκοτώσει το δέντρο τον πατέρα μου. Από τύχη γλίτωσε και να εύχεστε που γλίτωσε γιατί μετά δεν θα μου γλιτώνατε. Ανίκανοι. Αναστασάκη παραιτήσου αν έχει φιλότιμο!». 

Το δέντρο κατέπεσε στο πεζοδρόμιο και σε ένα πολυσύχναστο σημείο, το οποίο διασχίζουν καθημερινά δημότες, μαθητές και επισκέπτες της πόλης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί, προκαλώντας αναστάτωση και συναγερμό σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δημοτική Αστυνομία και Υπηρεσία Πρασίνου. 

Πρόκειται για μια Λεύκα με ύψος πάνω από 10 μέτρα η οποία ξεριζώθηκε, με την πτώση του μεγάλου δέντρου να αποδίδεται στους ισχυρούς ανέμους, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Παττακός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο. 

Το γεγονός προβληματίζει τους δημότες οι οποίοι καλούν τον Δήμο Ηρακλείου να λάβει τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην κινδυνέψουν άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν Άγιο και σε αυτή την περίπτωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News