Ο Δημήτρης Φραγκουλάκης θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Κρήτη
Ο Δημήτρης Φραγκουλάκης θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Αρχανών κ. Δημήτρης Φραγκουλάκης. Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων δηλώνει ότι:

Θα συμβάλλει στην αλλαγή αυτή με την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, έχοντας ως «αποσκευές» την καλή γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο που υλοποίησε με διαφάνεια μαζί με  τους συνεργάτες του.

Επισημαίνει επίσης πως:

«Η κατάσταση αυτή που σήμερα επικρατεί στο Δήμο αλλά και οι συζητήσεις και οι επαφές μου με τους δημότες με έπεισαν πως θα πρέπει να πιάσουμε το  νήμα της δημιουργίας από την αρχή. Υπάρχει ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, για μια δυναμική πρωτοβουλία, για ένα νέο όραμα.

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Έφτασε μέχρι το επίπεδο των πραγματικών της δυνατοτήτων. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ. Όσο μεγαλύτερα είναι τα κενά που αφήνει πίσω τόσο περισσότερο αυξάνεται το δικό μας χρέος για να δουλέψουμε.»

Αναλυτικά επισυνάπτεται η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Φραγκουλάκη

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας κ.Δημήτρη Φραγκουλάκη

Αγαπητοί δημότες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Ζούμε σε ένα περιβάλλον αλλαγών και προκλήσεων.

Οι αλλαγές αυτές και οι προκλήσεις, ο νέος κόσμος που διαμορφώνεται, υπερβαίνει τις δυνάμεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αδυνατεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα προς όφελος της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας, προς όφελος του δημότη, όπως πρέπει να κάνει μια Δημοτική Αρχή. Υπάρχει ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, για μια δυναμική πρωτοβουλία, για ένα νέο όραμα.

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Έφτασε μέχρι το επίπεδο των πραγματικών της δυνατοτήτων. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ. Όσο μεγαλύτερα είναι τα κενά που αφήνει πίσω τόσο περισσότερο αυξάνεται το δικό μας χρέος για να δουλέψουμε.

 Η κατάσταση αυτή που σήμερα επικρατεί στο Δήμο αλλά και οι συζητήσεις και οι επαφές μου με τους δημότες με έπεισαν πως θα πρέπει να πιάσουμε το  νήμα της δημιουργίας από την αρχή. Εμείς μπορούμε, θέλουμε και γνωρίζουμε. Έχουμε πρόγραμμα, ιδέες, προτάσεις και το σπουδαιότερο θέλουμε την κοινωνία με το μέρος μας και ξανά στο προσκήνιο για να υλοποιήσουμε το όραμά μας σε πράξη. 

Θα συμβάλλω στην αλλαγή αυτή με την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, έχοντας ως «αποσκευές» την καλή γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο που υλοποίησα με διαφάνεια μαζί με  τους συνεργάτες μου.  

Ο Δήμος μας έχει Δυνατότητες Ανάπτυξης, που όμως απαιτούν Όραμα και Σχεδιασμό με Στόχους, Συμμετοχή και Διαφάνεια, στο πλαίσιο μιας Προγραμματικής Συμφωνίας με όλους τους δημότες, μακριά από σκοπιμότητες και κομματικούς εναγκαλισμούς και με βασικούς άξονες:

-Το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής του δημότη και του επισκέπτη.

-την καθημερινότητα

-Την αγροτική οικονομία και την απασχόληση των δημοτών.

-Την κοινωνική πολιτική, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

-Την βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με όλους εσάς μπορούμε να βάλουμε ξανά το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των καιρών με πίστη στο μέλλον ενός σύγχρονου Δήμου  Αρχανών Αστερουσίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News