Στο "κόκκινο" οι παραβάσεις για τη στάθμευση στο Ηράκλειο - "Κόπηκαν" 2.500 κλήσεις τον Δεκέμβριο

Κρήτη
Στο "κόκκινο" οι παραβάσεις για τη στάθμευση στο Ηράκλειο - "Κόπηκαν" 2.500 κλήσεις τον Δεκέμβριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ιστορικό ρεκόρ παραβάσεων κάνει λόγο ο κ. Παττακός μιλώντας στο neakriti.gr, με την παράνομη στάθμευση να «πρωταγωνιστεί

Για ιστορικό ρεκόρ των τελευταίων 5 ετών, έκανε λόγο ο πολίτικος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρίνος Παττακός, σημειώνοντας ότι η μεγάλη παραβατικότητα βλάπτει την ομαλή λειτουργία της πόλης.

Τον Δεκέμβριο βεβαιώθηκαν 2.500 κλήσεις για παράνομη στάθμευση, με τις περισσότερες κλήσεις να κόβονται το τελευταίο 15νθημερο.

Στην παράνομη στάθμευση, συνέβαλαν η υψηλή επισκεψιμότητα στην καρδιά του Ηράκλειου, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Παράλληλα, ο κ. Παττακός μιλώντας στο neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ TV  αναφέρθηκε στις παραβάσεις καθαριότητας και παραεμπορίου.

Αναφορικά με το ζήτημα της ενίσχυσης της δημοτικής αστυνομίας, ο κ. Παττακός, δήλωσε ότι οι ανάγκες ξεπερνούν τα 50 άτομα, ενώ άμεσα η δημοτική αρχή θα προσδιορίσει τον αριθμό των δημοτικών αστυνομικών με βάση την εγκύκλιο που έλαβαν από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα εκπαιδευτούν σε σχολή που θα ιδρυθεί και αν όλα πάνε καλά, τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως εκτιμάται, θα πιάσουν δουλειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News