Λάστιχο αυτοκινήτου
Φωτ. αρχείου

Ηράκλειο: Φόβος και τρόμος πίσω από το νεκροταφείο - Σκίζουν τις νύχτες τα λάστιχα ΙΧ με μαχαίρι (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Φόβος και τρόμος πίσω από το νεκροταφείο - Σκίζουν τις νύχτες τα λάστιχα ΙΧ με μαχαίρι (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται το νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου - Αντίστοιχα περιστατικά με φθορές στα ελαστικά οχημάτων σημειώθηκαν και πριν από 3 μήνες

Άγνωστοι δράστες διέλυσαν τα λάστιχα 7 οχημάτων και μιας μηχανής με αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας την αγανάκτηση δημοτών, οι οποίοι έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη για την αντικατάσταση των τρυπημένων ελαστικών τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται το νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου. Όπως λένε οι αγανακτισμένοι δημότες, το κακό έχει παραγίνει στη περιοχή, καθώς αντίστοιχα περιστατικά με φθορές στα ελαστικά οχημάτων σημειώθηκαν και πριν από 3 μήνες. Ιδιοκτήτης οχήματος, το οποίο υπέστη φθορές στα ελαστικά, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη περιοχή διαπιστώνοντας αντίστοιχες φθορές σε 7 ακόμη οχήματα.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα επί της οδού Πλούτωνος, με τις κινήσεις των νεαρών δραστών να έχουν καταγραφεί από κάμερες στη περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News