Φορτσάρει η αγορά του Ηρακλείου μια ανάσα πριν το 2023 - Κορυφώνεται η κίνηση για τα τελευταία ψώνια (βίντεο)

Κρήτη
Φορτσάρει η αγορά του Ηρακλείου μια ανάσα πριν το 2023 - Κορυφώνεται η κίνηση για τα τελευταία ψώνια (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τσιμπημένες» τιμές σε συγκεκριμένα είδη διαπίστωσαν οι καταναλωτές - Βόλτα, καφεδάκι και φαγητό στο γιορτινό Ηράκλειο, συνδύασαν αρκετοί

Με την πιο γιορτινή τους διάθεση και οπλισμένοι με την απαιτούμενη υπομονή, αφού υπάρχουν στιγμές που στους εμπορικούς δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο, οι κρητικοί προετοιμάζονται το για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η κίνηση στα καταστήματα κορυφώνεται λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της νέας χρονιάς.

Δώρα για μικρούς και μεγάλους έχουν την τιμητικής του όσο ρούχα και παπούτσια αλλά και απαραίτητα είδη για το γιορτινό τραπέζι.

Έτσι όλα τα καταστήματα καταγράφουν πωλήσεις ρεκόρ. Παραδοσιακά το τέλος κάθε χρονιάς συνοδεύεται με κύκλο εργασιών που αγγίζει ακόμη και το 60% του ετήσιου τζίρου των εμπορικών καταστημάτων.

Τιμές τσιμπημένες σε αρκετά είδη διέκριναν σήμερα στην αγορά του Ηρακλείου αρκετοί καταναλωτές αλλά και ευκαιρίες για να προμηθευτούν ότι ήθελαν σε οικονομικότερες τιμές.

Πολλοί ήταν και σήμερα οι επισκέπτες από άλλες περιοχές της Κρήτης και της Ελλάδας που συνδύασαν τελευταίες αγορές με βόλτα στο κέντρο της πόλης καφέ και φαγητό απολαμβάνοντας την γιορτινή όψη του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News