Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης επί του ΒΟΑΚ στην γέφυρα Παπαναστασίου - Μπεντεβή

Κρήτη
Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης επί του ΒΟΑΚ στην γέφυρα Παπαναστασίου - Μπεντεβή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοψία στο σημείο από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκο Σκουλά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης επί του ΒΟΑΚ, στην γέφυρα Παπαναστασίου - Μπεντεβή, στο ρεύμα προς Χανιά, σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Νίκο Σκουλά να κάνει αυτοψία στο σημείο σημειώνοντας τα κάτωθι:

«Ολοκληρώθηκε μια ακόμη στοχευμένη παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης που είχε ως στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας επί του ΒΟΑΚ.  Ήταν ένα αναγκαίο έργο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σ’ ένα σημείο από το οποίο καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες οχήματα όλων των κατηγοριών. Το έργο είχε ως συνέπεια μια πρόσκαιρη τροποποίηση των κυκλοφοριακών δεδομένων. Ωστόσο, δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία το διήμερο της Τετάρτης και Πέμπτης 28 και 29 Δεκεμβρίου που εκτελέστηκε το έργο. Η ίδια εργασία θα συνεχιστεί και στις τρεις κοιλαδογέφυρες του ΒΟΑΚ στην παράκαμψη της πόλης του Ρεθύμνου καθώς και στο τμήμα από την Σκαλέτα έως τον Κόμβο Αμαρίου.  Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και την πολύτιμη στήριξη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας να ανταποκριθούμε στις αναπτυξιακές απαιτήσεις των καιρών μας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας με τον ιδανικότερο τρόπο.».

Υπενθυμίζεται ότι το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας των διερχομένων οδηγών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News