Κουκλοθέατρο για τα παιδιά των εργαζόμενων στο ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Κουκλοθέατρο για τα παιδιά των εργαζόμενων στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Σήμερα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λογοτεχνικά βιβλία στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

«Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται, να μην υπάρχει ασθένεια και φτώχεια και στα πρόσωπα να παιδιών μας να βλέπουμε μόνο χαμόγελα, όπως θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά» η ευχή από το Σωματείο Εργαζομένων.

«Είναι μια πράξη κοινωνικής και συλλογικής αλληλεγγύης στα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μαζί με όλα τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζουν και θέματα υγείας» αναφέρει σε ανακοίνωση του..

Παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ διοργάνωσε την θεατρική παράσταση κουκλοθέατρου «ο Ψαροτρομάρας» από το Κουκλοθέατρο Κρήτης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά των εργαζομένων και τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Σε ανακοίνωση του σημειώνει επίσης: «Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική και εγκάρδια προσφορά του, το βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένο Λύκος στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και το Κουκλοθέατρο Κρήτης για την όμορφη παράσταση που μας έφερε στο νοσοκομείο μας.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εύχεται σε όλον τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News