Δυστύχημα στη Μεσαρά: Δίνει «μάχη» διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 70χρονη - Σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη με υποστήριξη οξυγόνου

Κρήτη
Δυστύχημα στη Μεσαρά: Δίνει «μάχη» διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 70χρονη - Σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη με υποστήριξη οξυγόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες ηλικίας 44 και 80 ετών, ενώ οι γυναίκες τους μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης με το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου και στοίχησε τη ζωή του 44χρονου Γιώργου Μαρινάκη και του 80χρονου Νικόλαου Μαθιουδάκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στα οχήματα επέβαιναν και οι γυναίκες των δύο ανδρών μια 33χρονη και μια 70χρονη, τις οποίες μετέφεραν στο νοσοκομείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με σοβαρά τραύματα.

Η υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ελευθερία Κωστάκη, μιλώντας στο neakriti.gr σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ανέφερε πως οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 70χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη και φέρει κακώσεις στο θώρακα, κάταγμα στο μηριαίο, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που φέρει στο μηριαίο. Η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη.

Αναφορικά με την 33χρονη η κ. Κωστάκη ανέφερε ότι «νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει θλάσεις σε θώρακα και πνεύμονες, ενώ υποστηρίζεται με συσκευή οξυγόνου».

Οι θλάσεις που φέρει η 33χρονη στον πνεύμονα προβληματίζουν τους γιατρούς που την παρακολουθούν, σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News