Απολογείται σήμερα μια γυναίκα για τις e-απάτες με έδρα την Κρήτη

Κρήτη
Απολογείται σήμερα μια γυναίκα για τις e-απάτες με έδρα την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ακόμη ένα άτομο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα των απατεώνων που εξάρθρωσαν το προηγούμενο διάστημα στελέχη της Ασφάλειας Ηρακλείου, έπεσε στο «δόκανο» της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για μια γυναίκα η οποία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί. Πρόκειται για το ένατο άτομο που συλλαμβάνουν οι Αρχές για την επίμαχη υπόθεση.

Η εν λόγω συλληφθείσα συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα αλλοδαπής υπηκοότητας αφού κρατήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα, της ασκήθηκαν ποινικές διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης», για πλαστογραφία και για απάτη. Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια να απολογηθεί, ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Όπως έγραψε πριν από μερικές ημέρες το neakriti.gr, το προηγούμενο διάστημα οι αρμόδιες ανακριτικές Αρχές είχαν εκδώσει συνολικά 15 εντάλματα σύλληψης. Πλέον, μετά την προ ημερών σύλληψη της αλλοδαπής γυναίκας, οι συνολικές συλλήψεις για την υπόθεση, ανήλθαν στις 9.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι από τους 8 που έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στην ανακρίτρια, έχουν προφυλακιστεί οι δύο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν αποκλείεται να θέσουν εαυτούς στη διάθεση των Αρχών, δύο ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News