Αρχάνες: Ήχησαν οι σειρήνες για καλό σκοπό - Ο Άγιος Βασίλης «έκλεψε» την παράσταση (vid)

Ηράκλειο
Αρχάνες: Ήχησαν οι σειρήνες για καλό σκοπό - Ο Άγιος Βασίλης «έκλεψε» την παράσταση (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σειρήνες της τροχαίας ήχησαν στις Αρχάνες, ωστόσο το άκουσμά τους μόνο χαρά σκόρπισε σε μικρούς και μεγάλους, καθώς φέτος ο Άγιος Βασίλης έφτασε στην περιοχή με τη συνοδεία τροχονόμων που συνόδευαν την πομπή του Αγίου Βασίλη που αφίχθηκε με τρενάκι

Συνοδεία της Τροχαίας Ηρακλείου έφτασε ο Άγιος Βασίλης στις Αρχάνες, σε μια δράση της Τροχαίας Ηρακλείου. Το τρενάκι με οδηγό τον Άγιο Βασίλη πέρασε από τα στενά της περιοχής, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης των ημερών, όπως και της προσοχής στις μετακινήσεις που θα γίνουν εν μέσω εορταστικού κλίματος.

Οι σειρήνες της τροχαίας ήχησαν στις Αρχάνες, ωστόσο το άκουσμά τους μόνο χαρά σκόρπισε σε μικρούς και μεγάλους, καθώς φέτος ο Άγιος Βασίλης έφτασε στην περιοχή με τη συνοδεία τροχονόμων που συνόδευαν την πομπή του Αγίου Βασίλη που αφίχθηκε με τρενάκι.

Σε μια προσπάθεια εξοικείωσης με την τροχαία και το έργο της αλλά κυρίως ενταγμένη στο πνεύμα των ημερών, η δράση που πραγματοποιήθηκε καλλιέργησε ένα χαρούμενο κλίμα απόλυτα συνδυασμένο με τις εορταστικές ημέρες που διανύουμε και που απαιτούν εκτός από καλή διάθεση, μπόλικη δόση από αγάπη και αλληλεγγύη.

Μικροί αλλά και μεγαλύτεροι απόλαυσαν την βόλτα με το τρενάκι στην περιοχή, ανταλλάζοντας ευχές, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αγίου Βασίλη του Αγίου των Παιδιών που κάθε χρόνο η παρουσία του και μόνο σκορπάει χαμόγελα χαράς, απαραίτητη προϋπόθεση για τις γιορτές.

Πάντως ευθυγραμμισμένες με τις ανάγκες των ημερών, οι ευχές από την τροχαία περιελάμβαναν συμβουλές για τήρηση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς, προκειμένου φέτος οι μετακινήσεις των εορτών να γίνουν χωρίς ατυχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News