Ηράκλειο: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς για τα παιδιά των δημοσιογράφων (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς για τα παιδιά των δημοσιογράφων (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, τα παιδιά των δημοσιογράφων του Ηρακλείου στα οποία ήταν αφιερωμένη η σημερινή γιορτή, έδωσαν ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος τους επισκέφτηκε και πάλι

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς για τα παιδιά των δημοσιογραφων του Ηρακλείου, που τον συνάντησαν σήμερα στην καθιερωμένη γιορτινή εκδήλωση που είχε αναβληθεί τα χρόνια της πανδημίας.

Η μικρή γιορτή στην οποία μοιράστηκαν δώρα και γλυκίσματα στους λιλιπουτειους ρεπόρτερ, σκόρπισε χαρά και χαμογελα στα παιδικά προσωπάκια των συναδέλφων. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, τα παιδιά των δημοσιογράφων του Ηρακλείου στα οποία ήταν αφιερωμένη η σημερινή γιορτή, έδωσαν ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος τους επισκέφτηκε και πάλι. Με το σάκο γεμάτο όμορφα δώρα, σοκολάτες και ζαχαρωτά, τα οποία μοίρασε μαζί με τους βοηθούς του σκορπώντας ενθουσιασμό και αστραφτερά χαμόγελα στα μικρά παιδιά. 

Σε μία ξεχωριστή ανάπαυλα από τη δύσκολη καθημερινότητα οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου και οι οικογένειές τους συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης για να απολαύσουν τις εορταστικές στιγμές. Η επαγγελματική διαστροφή δεν έλλειψε, καθώς επικαιρότητα και απόψεις βρέθηκαν στο κέντρο των συζητήσεων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News