Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Πακιστανός επιχειρηματίας για τις e-απάτες που είχαν έδρα την Κρήτη

Κρήτη
Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Πακιστανός επιχειρηματίας για τις e-απάτες που είχαν έδρα την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα προθεσμία για σήμερα Παρασκευή, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για την αποζημίωση των φερόμενων παθόντων

Νέα προθεσμία - για σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου - ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος επιχειρηματίας από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα απατεώνων που εξάρθρωσε το προηγούμενο διάστημα η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ο 37χρονος άνδρας επρόκειτο να απολογηθεί χθες Πέμπτη, στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα προθεσμία για σήμερα Παρασκευή, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για την αποζημίωση των φερόμενων παθόντων.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ως ευυπόληπτο στην τοπική κοινωνία άτομο, το οποίο είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε προ ημερών ενώπιον της ανακρίτριας συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, κ.κ. Άγγελο Ζερβό και Ελευθέριο Κάρτσωνα.

Σε δηλώσεις του στο neakriti.gr, ο κ. Κάρτσωνας χαρακτήρισε τις κατηγορίες που βαρύνουν τον εντολέα του «ως σοβαρές», συμπληρώνοντας ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης προτίθενται να «συμβάλουν στην ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News