Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αντισκάρι: Σήμερα η απολογία από τα δύο αδέρφια για το αιματηρό περιστατικό

Κρήτη
Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αντισκάρι: Σήμερα η απολογία από τα δύο αδέρφια για το αιματηρό περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα 24ωρη προθεσμία, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία

Νέα προθεσμία έλαβαν για να απολογηθούν τα δύο αδέρφια από το Αντισκάρι της Μεσαράς, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στο ένοπλο περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή τού εν λόγω οικισμού. Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 30 και 32 ετών, επρόκειτο να απολογηθούν χθες Πέμπτη στην ανακρίτρια Ηρακλείου, μετά την προθεσμία που πήραν πριν λίγα 24ωρα για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Ωστόσο, από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε νέα 24ωρη προθεσμία, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, τα δύο αδέρφια θα οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια για να απολογηθούν εντός της σημερινής ημέρας (Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου).

Υπενθυμίζεται ότι κι οι δύο άνδρες κατηγορούνται για κακούργημα: Ο 30χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 32χρονος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πάντως, την περασμένη Τρίτη οι δικηγόροι των δύο αδερφών κ.κ. Μπέρκη και Σπανάκη υποστήριξαν ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το συμβάν ήταν τελείως διαφορετικές από αυτά που ισχυρίστηκαν ο 20χρονος που τραυματίστηκε και ο πατέρας του. Εξάλλου, σύμφωνα με την εκ των συνηγόρων υπεράσπισης κ. Μπέρκη, «υπήρχε όπλο και απειλή κατά ζωής από πλευράς του ίδιου του τραυματισθέντος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News