Ηράκλειο: Διασώστρια του ΕΚΑΒ τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα του καθήκοντος - Ατύχημα σε σκάλα στο σπίτι του ασθενή

Κρήτη
Ηράκλειο: Διασώστρια του ΕΚΑΒ τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα του καθήκοντος - Ατύχημα σε σκάλα στο σπίτι του ασθενή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άλλο μέλος του πληρώματος που ήταν μαζί ζήτησε βοήθεια από το ΕΚΑΒ για την τραυματισμένη συνάδελφό του και στο σημείο έσπευσε και δεύτερο ασθενοφόρο

Σοβαρός τραυματισμός για μια γυναίκα διασώστρια του ΕΚΑΒ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο όταν κινητή μονάδα κλήθηκε να παραλάβει ασθενή με καρδιολογικό πρόβλημα στο Γάζι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα, μέλος της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ που έσπευσε να παραλάβει το καρδιολογικό από το Γάζι, ανεβαίνοντας τις σκάλες του σπιτιού του ασθενή γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε σε μαρμάρινο σκαλοπάτι στο μέτωπο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα βαθύ θλαστικό τραύμα με βαριά αιμορραγία.

Αμέσως το άλλο μέλος του πληρώματος που ήταν μαζί ζήτησε βοήθεια από το ΕΚΑΒ για την τραυματισμένη συνάδελφό του και στο σημείο έσπευσε και δεύτερο ασθενοφόρο για να παραλάβει την εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε και γιατρός που δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έγινε η μεταφορά της τραυματισμένης διασώστριας στο νοσοκομείο. Με την άλλη κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε και το καρδιολογικό περιστατικό για το οποίο είχε κληθεί το πρώτο ασθενοφόρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News