Ηράκλειο: Δικογραφία κατά του καλλιεργητή για τα 2.040 δενδρύλλια κάνναβης

Κρήτη
Ηράκλειο: Δικογραφία κατά του καλλιεργητή για τα 2.040 δενδρύλλια κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο  - Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος αλλοδαπού για την καλλιέργεια της φυτείας

Συνολικά 2.040 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στις 9 Ιουλίου του 2022. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση καλλιέργειας-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την 09.07.2022.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πρόκυψε ότι ο αλλοδαπός είχαν προβεί στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά δυο χιλιάδες σαράντα (2.040) δενδρύλλια κάνναβης.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News