Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομα κάθε ηλικίας έσπευσαν να απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό το βράδυ της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου, στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου, στην Πλατεία Ελευθερίας. Άτομα κάθε ηλικίας έσπευσαν να απολαύσουν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, τα πολύχρωμα λαμπάκια και τα παιχνίδια.

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε αργά το απόγευμα, ενώ στη διάρκεια αυτής θα πραγματοποιηθεί με συναυλία από τους «Vamos Ensemble» ενώ το εορταστικό πρόγραμμα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 περιλαμβάνει εκδηλώσεις για κάθε ηλικία, εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες και από τους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο. 

Το πρόγραμμα της φωταγώγησης

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους.

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία.

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου  θα δώσει τον τόνο της γιορτής.

20.00: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

20.30: Οι «Vamos Ensemble» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News