Έγινε το θαύμα των Χριστουγέννων για τον 14χρονο - «Ευχαριστώ που έκαναν το παιδί μου... παιδί τους», λέει η μητέρα του (βίντεο)

Κρήτη
Έγινε το θαύμα των Χριστουγέννων για τον 14χρονο - «Ευχαριστώ που έκαναν το παιδί μου... παιδί τους», λέει η μητέρα του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολίτες, επιχειρηματίες, φορείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, εκπαιδευτικοί και μαθητές, ένωσαν τις δυνάμεις τους και απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο
  • Η έκκληση μέσο της ΚΡΗΤΗ TV και του neakriti.gr έπιασε τόπο για το παιδί που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα
  • Μέσα σε λίγες ημέρες η δύναμη της αγάπης συγκέντρωσε 35 χιλιάδες ευρώ
  • Πολίτες, επιχειρηματίες και φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον μαθητή
  • Μητέρα 14χρονου: «Ευχαριστώ που έκαναν το παιδί μου... παιδί τους»

Συγκινητικό ήταν το κύμα αγάπης του κόσμου για τον 14χρονο μαθητή ο οποίος θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, όπως ανέδειξε η ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr, πριν μερικές ημέρες, οπότε η μητέρα, μας άνοιξε την καρδιά της, με την ίδια να αντικρίζει την δυνατή φλόγα της αγάπης και της προσφοράς. 

Πολίτες, επιχειρηματίες, φορείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, εκπαιδευτικοί και μαθητές, ένωσαν τις δυνάμεις τους και απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.   

Η κοινωνία της Κρήτης άπλωσε μια μεγάλη αγκαλιά στον 14χρονο, καθώς συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας ενώ εξίσου συγκινητικό είναι το γεγονός ότι η μαθητική κοινότητα έγινε μια γροθιά, με μαθητές να δίνουν ακόμα το χαρτζιλίκι τους, στους κουμπαράδες που στήθηκαν σε διάφορα σχολεία του Ηρακλείου.

Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε. Μέσα σε λίγα 24ωρα, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την χειρουργική επέμβαση οπίσθιας σπονδυλοδεσίας η οποία προγραμματίστηκε για τις 22 Δεκεμβρίου σε γνωστό θεραπευτήριο στην Αθήνα. 

Η οικογένεια ποντάρει στην αλληλεγγύη του κόσμου και στην δεύτερη χειρουργική επέμβαση που είναι αναγκαία, προκειμένου ο 14χρονος να μην χάσει την όραση του και στο αριστερό του μάτι, ώστε να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο της Αγγλίας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News