default-image

Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε η οριζόντια σήμανση στην οδό Μητσοτάκη - Καταργείται ο κυκλικός κόμβος στην πλατεία 18 Άγγλων

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε η οριζόντια σήμανση στην οδό Μητσοτάκη - Καταργείται ο κυκλικός κόμβος στην πλατεία 18 Άγγλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηρακλείου, Γιάννης Αναστασάκης

Σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς την ίδια κατεύθυνση προς Πλατεία 18 Άγγλων μετατράπηκε η οδός Μητσοτάκη, όπως σχεδίαζε η δημοτική αρχή η οποία στοχεύει να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό χάος στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής όπως και τη παράνομη στάθμευση.

Όπως γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηρακλείου, Γιάννης Αναστασάκης με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook πλέον η οδός Μητσοτάκη απέκτησε οριζόντια σήμανση, ενώ όπως υπογράμμισε  σύντομα αναμένεται να καταργηθεί ο κυκλικός κόμβος στην πλατεία 18 Άγγλων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η οδός Μητσοτάκη, σημαντικός δρόμος για την διαμπερή κυκλοφορία στο Μπεντενάκι, απέκτησε την οριζόντια σήμανση που είχε ανάγκη μετά και την εφαρμογή του σχεδίου πόλης σε οικοδομή της περιοχής πριν λίγο καιρό.

Είναι ανάγκη να γίνεται σεβαστή η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στα σημεία που επιβάλλεται, για να μην μπλοκάρεται η κυκλοφορία. Σύντομα έρχεται και η αλλαγή στην πλατεία 18 Άγγλων με την κατάργηση του κυκλικού κόμβου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News