Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ένταση και εκρήξεις στην οδό Γιαμαλάκη

Κρήτη
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ένταση και εκρήξεις στην οδό Γιαμαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρίψεις μολότοφ από τους διαδηλωτές και δακρυγόνων από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Σε δύο προσαγωγές προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας ενώ προηγήθηκε και ένας διακριτικός έλεγχος

Ένταση και επεισόδια αυτή την ώρα στο Ηράκλειο, πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους οδηγούς στην οδό Γιαμαλάκη. 

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων να είναι μεγάλη. 

Με κεντρικό σύνθημα «Όσο μας πνίγει το κράτος θα αναπνέουμε με εξεγέρσεις» το μπλοκ των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε την πορεία λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Οι διαδηλωτές πριν από λίγο διασπάστηκαν και κάποιοι προχώρησαν από την Αγίου Μηνά, ενώ κάποιοι άλλοι προς την Χανιώπορτα και την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, ακολουθούμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε έναν διακριτικό έλεγχο διαδηλωτή και σε δύο προσαγωγές.

https://www.youtube.com/watch?v=Emd4AArAEgw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News